Remby

Vaknade med världens migrän i morse. Inte bra alltså. Till råga på allt hade jag ingen frukost hemma, så var tvungen att släpa mig iväg hungrig och illamående till Lidl. Dagen började inte bra alltså.
Tog iallafall en tur ner på stan med Anna på eftermiddagen vilket livade upp. Köpte en present till lillebror och hittade världens finaste klänning av Henry Holland. Tyvärr är jag ju en fattig människa så den fick stanna i affären. Det smärtade i hjärtat kan jag säga.
Ikväll blir det grillning och mys! Så dagen ska nog sluta bra ändå.
För övrigt var jag på Ole Henriksen-kväll på Matas (typ som Kicks) igår. Vi fick individuella råd om vår hud och provade på hans produkter. Himla kul och jag inbillar mig att jag ser lite snyggare ut idag. Man fick en goodiebag med sig hem också, med ansiktsserum och vad-det-nu-heter.
Dagens. Haha, har upptäckt något som heter Remby där man kan göra sina egna kollage. Snyggt va? ;)

Förlåt

Jag är himla ledsen, men när det är så att sommaren kommit till Århus och man har en tenta att plugga till så hinner man liksom inte med att blogga som man borde. Vad har hänt sedan sist tro? Jo som sagt så har ju sommaren kommit med buller och bång. Minst 25 grader vareviga dag och blå himmel så långt ögat ser. Jag är brun som en pepparkaka, eller åtminstone rödbrun, på bröstet efter att ha pluggat utomhus så fort jag kommit åt.
Nu är det dessutom bara en dryg månad kvar till flytten och vi har diskuterat vilken färg som är bäst att ha på soffan. Har lyckats bli ihop med en som lägger stor vikt vid kill- och tjejfärger och vad som är acceptabelt att sitta i som manlig karlakarl. Mörklila är alltså uteslutet, tyvärr.
Idag har jag varit en tur till Tivoli Friheden med Elin. Hurtig som jag är så tog jag cykeln. Det är minsann 8,14 km enkel väg. Kanske inte låter så farligt, men när man ska hem och det är 8,14 km uppförsbacke så är man inte lika kaxig. Hem kom jag och svettig blev jag. Dessutom var det en fräckis som hade snott mitt fina sadelöverdrag nere vid tivolit. Hade männ'skan frågat snällt hade jag gett henne en tia så hon kunde köpa sig ett eget inne på Tiger. Jag säger henne eftersom sadelöverdraget var rosa med röda hjärtan på. Så är det någon i Århus-trakten som ser en person cykla runt med ovan nämnda överdrag, tvivla inte att sticka en pinne i hjulet på cykel och ta det tillbaka! Hittelön!

Bolig

Nu har jag sagt upp min lägenhet! Lite drygt två år blev det här på Ladefogedvej. Har trivts himla bra, men nu är det dags att gå vidare.
Jag och min nya andra halva har fått en lägenhet ca 1,5 km härifrån i ett hyfsat nybyggt område nära Skejby sjukhus. Vi flyttar in den 1 juli och det är en 2:a på 62 kvadrat med balkong på andra våningen. Utanför dörren kommer vi att ha den gemensamma takterassen. Det bästa av allt är att från och med nu kommer jag att ha min alldeles egna diskmaskin i köket, samt tvättmaskin i badrummet. Lyx!
Bostädernas hemsida är här.

Illness

Jag har vart sjuk hela helgen. Vad då för sjuk tänker ni då? Jo, viruspharyngit är mitt bästa bud. Nu var det ju en himla smart läkare i min yngsta ungdom som tog bort mina halsmandlar grundat deras imponerande storlek. Detta har endast varit till min fördel då jag annars säkerligen skulle haft ett mycket värre förlopp denna helg. Halsont, halsklåda och lite allmänt trött. Har spenderat större delen av dagarna i min säng läsandes Medicinsk kompendium varvat med Harry Potter.
Ska även nämna att mitt förhållande har, mot min vilja, antagit nya dimensioner. I morse pruttade kärleksobjektet med vilje i min närvaro. Jag vet inte om jag ska ta det som ett tecken på trygghetskänslor och ömhet, eller om jag måste vidta drastiska åtgärder.
På tal om nya dimensioner så ska vi på vår andra lägenhetsvisning imorgon. Sedan ska vi med säkerhet bestämma oss för en av de två lägenheterna. Jag får återkomma helt enkelt.
Nedan följer bild på min medicin mot envis halsont;


RSS 2.0