Nu kommer den...

Har varit lite upptagen de senaste dagarna med att åka till skolan när det är mörkt och sedan komma hem när det är mörkt. Därför har det varit svårt att ta en bra bild på min fina cykel.
  Men idag skedde det! Så enjoy!



  Julen närmar ju sig så i helgen blir det pynta av. Ska göra ischoklad och chokladmuffins också tänkte jag. Har hittat väldigt bra lchf-recept så de ska bli spännande att testa.
  Var ju i Ullared med Jessica förra helgen. Shoppade självklart loss, men hade gärna varit där en dag till om jag hade haft budget till det. Känns som om jag gick ut lite väl försiktigt med mitt handlande, men det kommer väl fler dagar. Man kan ju inte bränna hur mycket pengar som helst heller.

Imorgon blir det julklappshandling! Ska bli jätteskönt med ett avbrott i pluggandet. Hade ett litet provapå-prov  i ett av "delmomenten" idag och det kändes iallafall bra, så förhoppningsvis kan man känna sig hyfsat lugn till just den delen..

Sitter och lyssnar lite till Idol som går på tv just nu. Calle är nog min favvis så jag håller tummarna för att det går bra för honom.

Nä nu blir det tidig kväll för mig om jag ska orka ner på stan imorgon.

Pärlan

Äntligen! Har bytt ut den lilla fjompcykeln mot en riktig cykel värdig en medicinstuderande. Har känt mig i underläge ett tag när jag har glidit in på cykelparkeringen med min lilla gula mountainbike-lookalike (hehe rimmar). Här i Danmark är man ingen riktig dansk om man som tjej inte har en äkta kärringsnurra i glad färg med korg, som gärna ska vara utsmyckad med blomrankor i plast.
  Så nu har vi gjort slag i saken, både Anna och jag. Anna fick igår ett smärre aggressionsutbrott på sin cykel som fick punka för andra gången på två veckor. Jag föreslog då att vi skulle ta oss ner till en cykelhandlare och byta ut våra oduglingar. Sagt och gjort. Nu står den i cykelgaraget och överglänser alla de andra losercyklarna. En pärlemorosa Mosquito Classic med korg. Perfekt! Nu fattas bara blomrankan på korgen. Eftersom jag köpte cykeln ny så ingick det dessutom 3 månaders försäkring och en gratis service. Killen i kassan var så trevlig så, jag och Anna fick tom lampor gratis med till cyklarna, men så är det när man är snygga svenskor med Dankort.

Imorgon så ska jag knäppa lite kort på skönheten och lägga upp... Just nu ska jag ta mig samman och plugga lite. Vi ska ha läsgruppsmöte imorgon så jag kan ju inte komma oförberedd. Imorgon är det dessutom sista schemalagda dagen sen så är vi lediga helt fram till examen så vi ska kunna läsa på så mycket som möjligt.

Okej okej....

Ska, efter påtryckningar från Mika, återigen uppdatera min blogg. Har blivit lite lat med det men ska försöka skärpa mig.

Har bokat biljetter till Halmstad, så nästa helg bär det av med flyg till Köpenhamn och därefter tåg till H-town. Så blir det ju självklart en tripp till Ullared. Det går inte att befinna sig inom en radie på 15 mil runt Ullared utan att åka dit. Så är det bara. Kollade även igår på första avsnittet av serien Ullared som går på kanal 5. Har ju inte den kanalen här så jag fick titta på internet istället. Det var ju klockrent! Jag älskade det! Speciellt den blonda killen som var makeup-stylist tillsammans med hans mamma som ville vara precis lika ung som sin son...
  Min största idol var ändå Rosemarie som åkte dit en gång om året och köpte allt, alltså ALLT inför resten av året. Hon spenderade i snitt 50.000 kr varje gång hon var på Ullared. Det var helt enkelt underbart.

  Har för övrigt haft krångel med internet idag så jag har inte kunnat kolla fler avsnitt, men nu funkar det äntligen så nu är det bara att ladda med något att äta framför datorn. Har diskuterat Ullareds genialitet med Anna men hon är inte tillräckligt svensk för att förstå själva vitsen med att börja köa kl 6.30 framför ett lågprisvaruhus. Fast det är nog mest för att hon aldrig har varit där...

Annars så har det varit läsning som gällde idag, hade inga lektioner så jag har iallafall kunnat vara hemma. Blev läst lite om hjärtat och bukhålan, inte dåligt.

Imorgon blir det däremot en lektion i embryologi, det ska handla om utveckligen av urogenitalsystemet. Även om embryologin är väldigt intressant så är det också himla krångligt att förstå allting. Nu är det ju dessutom bara ca en månad kvar tills allt ska sitta som berget också. Men det är bara att hålla tummarna.
  På kvällen imorgon så blir det dessutom fredagsbar med decade-tema. De ska spela musik från 60-, 70-, 80-, 90- och ända fram till 00-talet. Är man dessutom utklädd i kläder från ett speciellt årtionde så får man två gratis öl i baren undertiden musiken från den perioden spelas. Nu dricker ju jag inte öl, jag är alldeles för mycket svensk tjej för det, så jag får väl ge bort mina då. Tänkte iallafall klä mig i 80-talskläder. Blir ett par glansiga svarta leggings och en svart top med paljetter i svart och guld på axlarna. Så blir det väl lockigt hår och den obligatoriska sneda hårtofsen. Urtjusigt!

Nä! Nu blir det Ullared!

Läkarens order: Funderar du på att skaffa barn? Ät folsyra!! Det är med och minskar risken för spina bifida, alltså blottad ryggmärg, hos bebisen...

I've never seen you looking so lovely as you did tonight

Har precis städat rummet och tänkte då att jag skulle knäppa lite kort och lägga upp. Har ju fått upp lite tavlor så det ser ju lite mer hemtrevligt ut nu.

Marilyn Monroe, anslagstavla och klocka har kommit upp

Hästhörnet

Spegeln, 12 års-kollaget och ytterligare en Marilyn

Har några småsaker kvar att fixa i rummet, ska köpa en läslampa till sängen och någon slags förvaring till sängkläder och handdukar så är det klart sen. Är ju snart dags att julpynta också, supersnyggt kommer det att bli. Får väl lägga ut mer kort då...

RSS 2.0