Nej

Jag har inte lust att läsa om cellbaserad kloning. Jag vill ligga ute på en strand och bli brun. Äta glass på Åboulevarden och dricka en Cosmopolitan på kvällen.
  Dessutom så förlorade vi Kapsejladsen igår, med en handsbredd. Second place is the first loser. Ibland är livet lite orättvist.
Jag skulle blivit sjuksköterska istället.

La Dolce Vita

Jag vet, det var längesen. Fast nu är jag tillbaka! Har ju hunnit varit i Sverige samt i Milano tillsammans med Anna.
  Var jätteskönt att få en paus ifrån plugget, även om jag är tvungen att betala för det nu. Milano var iallafall hur bra somhelst. Vi bodde på riktigt lyxhotell med flera olika sorters croissanter till frukost, samt en massa annat gott också, men det var inte lika viktigt. Vi åt glass och jättegod mat varje dag, vi träffade poliser, egyptier, senegaleser och en galen spanjor. Vi åkte tunnelbana och suktade över svindyra väskor och skor.

Resten av bilderna ligger på min facebook såklart.

Imorgon blir det Kapsejladsen 2011!!! Kul kul.

Liv i lyx.

Har Unnat mig idag. En hårfärgning samt ögonbrynsplockning hos frisör. Blev mycket nöjd med resultatet.
Tyvärr så syns ju inte ögonbrynen för min ponnylugg. Ska klippa den har jag tänkt mig, men det gör jag själv, det får vara någon måtta på lyxigheterna.

Vy från en uteplats.



Såhär ser det ut hos mig idag. Underbart och varmt väder! Dessutom blåser det inget, hallelujah!
Snart kommer Anna, vi ska självklart göra Loppisladan, dagen till ära :)

En frisk fläkt

                                                      

Önskar att det fanns ett sätt att visa er hur mycket det blåser här för tillfället. Jag har varit tvungen att ta bussen eftersom det nästan är omöjligt att ta sig fram med cykeln. Om man inte är tvungen att trampa mot en mur av vind så kan det helt plötsligt komma en vindpust som nästan får en att köra i diket. Att man sedan får vredesutbrott likt en femåring, med den rationella följden att man försöker blåsa tillbaka mot vindriktningen, hjälper ju inte på humöret precis.

För att tala om lite trevligare saker så har jag och Elin precis repeterat sista kapitlet i fysiologin nu! Äntligen kan vi börja på biokemin istället så vi får lite variation. Vet inte om jag skrivit det förut, men proven ligger den 16:de och den 31:a maj. Så håll tummarna!!

Ikväll blir det Top Model-maraton framför datorn med Anna. Mysigt värre. Igår hade vi tvättdag. Hon har ju flyttat in i sitt Källarhål i ett villaområde där husägaren inte vill bidra med en tvättmaskin. Därför så får Anna tvätta här istället. Det går ju bra det med. Det kändes lite som en aktivitet tagen ur Husmödrarnas Hemmaförening eller något, men det är ju iallafall roligare än att tvätta själv.


Släpp fångarne loss, det är vår!

Idag har jag cyklat hem från läsesalen utan jacka för första gången i år. Det är 14 grader varmt ute och solen tittar fram. Tvätten kan hänga ute och torka så jag slipper låta avfuktaren stå på högvarv. Det går bra nu.
  Enda som egentligen förmörkar det hela är väl att jag är tvungen att sitta och läsa. Funderar däremot starkt på att sätta mig på min uteplats så jag kan uppleva våren trots extremt pluggande.

Lite såhär känns det:

RSS 2.0