Fixelifix

Har varit en liten fixardag här hemma. Har varit på IKEA (surprise!) och Silvan. Blev inhandlat lite praktiska grejer, bla så jag kunde få upp lite fler tavlor på väggen, ett par plastlådor att lägga grejer i och det bästa av allt; en luftavfuktare! Har aldrig kunnat andas så lätt inne i badrummet som nu, wunderbar. Dessutom kommer ju tvätten att torka på ett litet kick i framtiden.
  Jag köpte en mango på affären häromdagen och fick för mig att plantera kärnan. Läste på internet att man skulle blötlägga den i 4 dagar innan man stoppade den i jorden, så nu ligger den och gottar sig. Har köpt en kruka idag också så det här blir ett seriöst projekt vill jag lova! Däremot verkar det som om att det blir lite svårt att få tag på en försvarlig mängd jord. Vad ska jag med 50 literssäckar till för en ynka kruka? Jag får hålla ögonen öppna helt enkelt.
  Sist men inte minst så har jag färgat håret rött på Anna, så nu är vi hårbundisar. Färgade nämligen mitt rött igår. Mycket snyggt!

Ska avsluta med att jag vet att bloggen ser hur mysko ut somhelst... Har blivit lite knas så jag ska försöka återställa allt till det vanliga så snart jag orkar.....

I want to ride my bicycle

Har cyklat totalt 28 km idag. Först 9,7 km till stallet där Anna har sin häst. Därefter 12,3 km hem till Anna, och slutligen 6 km hem till mig.
  Det var en pärs. Innan jag gör något liknande igen ska jag se till att pumpa däcken ordentligt på Pärlan så jag slipper trampa i nerförsbackar för att hinna med Anna. Sedan ska jag äta ett äpple innan avfärd så jag har lite sockerreserver att ta av. Hello mjölksyra. Århus må kallas "Smilets by" men jag är då inte glad åt alla uppförsbackar och den minst sagt friska havsvinden.


this town's too small for me to stay.

Saker som gör mig lycklig:

- Att få hänga upp nya Marilyn Monroe-almanackan för 2011.

- Att fylla upp alla nya kryddburkar och ställa dem på hyllan.

- Att planera hur de nya Gefle-tavlorna ska hänga.

- Att hänga in nya 70-talsklänningen.

- Att jag snart ska se senaste avsnittet av Antikrundan på svtplay.


För den som undrar: Hyperboré=i grekisk myt Apollondyrkare som levde i sol och överflöd bortom Boreas, nordanvinden. Enligt Herodotos bodde de i Sydryssland. Skämtsamt kallar man ibland nordborna för hyperboréer, efter Olof Rudbeck, som förlade hyperboréernas land till Skandinavien. (från NE.se)


Ni blir inte av med mig så lätt!

Har ju som bekant haft en liten lätt svacka tidigare. Detta berodde på att jag missat sista inlämningsdatum till den obligatoriska självevalueringen som krävdes för att få godkänt i kursen jag precis läst. Inte bra. Jag skrev ett lätt panikartat mail till studiekontoret och beredde mig på att kasta mig på flyget för att genomföra den muntliga reevalueringen. Som tur var så fick jag till svar att de skulle öppna upp evalueringslänken på internet igen för dem som behövde göra om. Lättat skickade jag in den och har hittills hållt tummarna för att den skulle bli godkänd. Idag slapp jag sträckbänken. Jag är godkänd!! Jag får fortsätta vidare på nästa termin!

  Vad vore livet utan lite extra krydda i tillvaron? På tisdag bär det av mot Kojan för att sedan på torsdag ta färjan över till det danske land. Jag lyckas ju dessutom varje gång jag är på Sverigebesök att köpa på mig en massa saker som sedan ska fraktas till min lilla lägenhet. Jag våndas.


Lukas & Brolle

Katterna fick utstå lite modellande när jag provade olika inställningar på kameran:


Jag är en 22-årig pudding

Eftersom jag inte klarar av att vara arg på mig själv under en längre tid så kan jag säga att jag inte längre är idiotin personifierad. Jag har återgått till att vara smart, snygg och succesful. Precis som jag alltid har varit. Det gäller bara att man får sådana där dippar för att man verkligen ska kunna inse hur fulländad man i verkligheten är. Man behöver helt enkelt reality checks som amerikanarna så passande kallar det.

fast när du blivit gammal, hårlös, ful och krum, är du bara dum.

Kan minnas att jag vid ett tidigare tillfälle har skrivit att jag ibland förundras över mitt intellekt och mitt logiska tänkande.

Jag tar det tillbaka. Jag är idag idiotin personifierad.

Gott nytt år!

Några bilder från nyårsafton:
Det bjöds på mycket god mat och trevligt sällskap, samt en sängplats hemma hos ovanstående person då taxichaufförerna hade fullt upp.
Något danskarna däremot har misstolkat när det gäller fyrverkerier är att de ska smällas vid tolvslaget för maximal effekt, inte redan dagen innan.

RSS 2.0