Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Vaknade med världens migrän imorse. Inte najs. Fick knalla till apoteket, för självklart hade jag inga värktabletter hemma. Nu har jag däremot laddat upp, och efter ett Bones-avsnitt är jag som ny igen.

Ikväll blir det parteey och champagne för att fira lössläppt Anna. Ska bli extremt trevligt och jag ska självfallet ha kameran med. Har köpt en väska till den nu så jag ska kunna ha den med lite mer än tidigare.
  Dessutom fick jag min allra första danska lön idag. Inte fy skam. Dock har jag bara hunnit jobba tillräckligt för att täcka nästa månads räkningar, men ändå. Jag är en bidragande medlem i samhället, det måste räknas för något.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite biokemi. Jippie.

Kvällens sällskap :)

Relapse

Har haft en porslinsfri period sedan påsk. Jag har alltså varken köpt eller sålt någonting porslinsrelaterat sedan dess. Tills igår. Jag var och hämtade Rosa Pantern på verkstan efter en punktering och såg då att Kyrkans korshär hade en secondhandbutik precis bredvid. Hittade två set med Bavariakoppar för 10 kr styck. Då ingick kaffefat och assiett. Det går inte att motstå.


Tyvärr dricker jag ju inte kaffe, men det gick himla bra att dricka te ur dem också. Ena koppen hade tyvärr en nagg men för det priset så är det ju ingenting.

Tillbaka

Har haft ett litet sommarlov från bloggen. Ibland orkar man liksom inte med annat än plugg och jobb. Har varit ett slakt varje dag jag kommit hem den senaste tiden. Ska även passa på att prisa gps-funktionen i min iPhone. Utan den hade jag varit lost när jag jobbar. Århus är alltså en stor stad att köra runt i.


Har ju hunnit med en sväng till Kojan och därmed Ullared också. Köpte dessa snyggingskor bland en massa annat.


Hundarna var ju med också och vad är väl roligare än att springa kapp på stranden?

Livet

Sitter och kollar på brittiska krimiserien Silent witness med en kopp sötmjölk. Har slagit på stort med andra ord. För er oanande svenskar så har Danmark en mjölk med snäppet högre fetthalt än den röda mjölken. Blir tusen gånger godare.

Jobbade i helgen. Gick himla bra, har fått en cykelrunda jag ska ha var tredje helg framöver. Jätteslappt jämfört med Gävle. Ingen har någon somhelst koll på vad man gör och arbetsdagarna är mycket kortare samtidigt som lönen är högre. Fint.

RSS 2.0