Packad

Att packa porslin är inte kul. Det är nästan så jag ångrar att jag har samlat på mig en massa. Fast bara nästan. I helgen smäller det! Hämtar nycklarna på fredag, sedan så åker lasset till nya lägenheten! Peppad till tusen :)

We're going up

Var ju som bekant i København i fredags på inflyttningsfest. Bitterligen så fick jag inte fotograferat något. Glömde totalt. Endast en bild blev det, egoistiskt nog på mig själv.
Annars så skall det städas idag för imorgon kommer mamsen!
Har dessutom varit En Mycket Bra Flickvän. Jag cyklade i ottan till närmaste bageri och köpte frukostfrallor medan A låg i sängen och kollade på Le Mans. Tydligen ska det vara oerhört spännande. I beg to differ.

 


Ant Farm

Jag har i år haft problem med svartmyror. Det började för några veckor sedan med att jag hittade flera små rackare krypandes omkring på golvet. Jag dammsög helt resolut upp dem och läste sedan på internet vad man kunde göra åt saken. Det viktigaste var tydligen att tvätta golven så inga söta matfläckar lockade myrorna in i huset. Sagt och gjort, jag städade lägenheten från tak till golv och myrproblemen verkade vara ett minne blott.
Till idag. Helt plötsligt ser jag en hel armé av myror som tagit sig in under min altandörr. Dammsugaren åkte fram och altandörren öppnades. Det visar sig att de rackarna har gjort sin ytterdörr precis nedanför tröskeln till min altandörr. Jag gick raka vägen till kylskåpet och hämtade pressad citron (i en sådan där citronformad flaska ni vet) och hällde detta rakt ner i boet. Därefter läste jag på internet att kanel inte var deras favviskrydda. Nu har jag kanelat ner hela tröskeln samt lagt en liten hög med kanel precis där dörren är som otätast när den är stängd. En liten vilsen myra som inte lyckats blivit dammsugen än irrade sig mot dörren för att fly ned i boets säkerhet men tvärnitade vid kanelhögen. MOAHAHAHAHA!!!!!!! Jag dammsög upp även honom.
Jag skulle vilja se den myra som vågar sig in i min lägenhet igen!!
För övrigt så har jag sommarlov!! Sista tentan är avklarad och jag fick motsvarande VG. Underbart!
Imorgon blir det inflyttningsfest hos Elin i Köpenhamn så jag styr min kosa mot Hufvudstaden och ska se till att ta några kort när jag är där med.

RSS 2.0