Bättre sent än aldrig

Fick försenad present på posten.


Jessica skickade paketet som bland annat innehöll den smarta värmeplattan som man kopplar till datorn. Inget mer kallt te! Tavlan har fått hedersplats i bokhyllan.

I always get the fuzzy end of the lollipop

Var på Ikea och inhandlade kakformar och andra braiga saker, samt denna ram:



Har haft de där Monroe-vykorten ganska länge och äntligen har jag fått upp dem på väggen. Mycket snyggt om jag får säga det själv.

Livets mening

Att få äta tårta så att man nästan spyr när man sen ska cykla hem och väl hemma upptäcker man att Gustafsson, 3 tr och Wedding Crashers ska visas på tv4 samma kväll.

Vad är väl livets mening om inte det?

Vad är väl en bal på Stakladen?

Ska på galafest igen! Medicinar-Revyn ska sätta upp en föreställning den 11/11 och efteråt blir det fest! Kul kul. Biljetterna är surt förvärvade efter 40 min kö.


The Dilemma

Som säkert alla redan vet så är det avgörande EM-kval för Sverige mot Holland ikväll. Vad ni troligen inte vet är att det är avgörande EM-kval för Danmark mot whoever ikväll också. Trots att jag är varken patriotisk eller fotbollsfanatiker så tar de här landskamperna fram mina sämsta sidor.
  Jag blir en missunnsam, patriotisk huligan. Jag kommer att zappa mellan kanalerna, för självklart så sänds matcherna samtidigt, och jag kommer skrattgråta när Sverige gör mål och vinner och går vidare till EM. Ärligt talat så kommer jag hånfullt säga "HA-HA!" om Danmark också går vidare, för det borde ju innebära att vi får vår revansch från det så smädliga VM'et då jag som enda svensk satt framför tv'n i korridoren på mitt första elevhem och såg förnedringen.
  Skulle det nu vara så att Sverige, ni-vet-vem förbjude, förlorade denna match så kan jag väl eventuellt tänka mig att heja på Danmark om de går vidare. Men bara för att annars blir det ju inte kul att titta.

  Jag har flyttat till en fotbollsnation och jag har integrerats, hujedamig. Det enda jag inte gör är att slå upp en stor stark. Jag tror jag nöjer mig med en cider och scones med marmelad istället.

Bo


Min nya TV! Köpte den för mina födelsedagspengar.


Har sålt min gamla bokhylla och köpt en ny. Mycket snyggare.

Sista spurten

Det ser ut som om jag har bott in mig i båset på läsesalen. Lite mysigt faktiskt.


RSS 2.0