Projekt II

Har lyckats substituerat mina tidigare planer på bilrenovation med att läsa om alla Harry Potter-böckerna. Har precis köpt allihop och även sett alla filmerna som jag fick i julklapp. Kanske mer realistiskt? På måndag startar skolan igen så jag antar att då är jag räddad.

Projekt

Har alltid ansett mig själv som varande en lat människa. I ordets positiva bemärkelse. Alltså att jag kan slappa och göra ingenting på dagar där jag inte behöver göra någonting.
Nu är de dagarna väldigt sällsynta i och med att jag pluggar på heltid. Dock är jag inne på min femte helt pluggfria dag eftersom jag är mitt emellan terminer och detta gör att jag kan erinra mig om tidigare, liknande situationer där jag plötsligt fått "idéer". När man börjar känna att man har för lite att göra det är då man kommer på alla de där storslagna planerna. Jag tänker på tillfällen som då jag ringde Rikard och frågade om det var möjligt att kapa av sängbotten med en såg så den bara blev 180 cm lång, eller när jag kollade mycket på Arga Snickaren och kände ett plötsligt behov av att köpa ett kråkslott och renovera från scratch samt mina aldrig utsinande släktforskarplaner. För att inte nämna alla servisar jag skulle vilja ha komletta, alla antikviteter jag vill köpa, the list goes on.
Nu har jag nått ett nytt slags rekord. Har lyckats hitta alla avsnitt av "Wheeler Dealers" på internet, ett brittiskt program där de köper gamla ikoniska bilar från 70-80-talen, restaurerar dem och säljer dem igen med vinst. Genialt program. Dock får det mig att tro att jag besitter dessa kunskaper. Hade jag haft en kille med garage, vilket jag inte har, men ponera att jag har en kille med garage. Då skulle jag övertala honom att jag skulle få ställa in en, låt oss säga, Porsche 924 där, som jag, med hjälp av Wheeler Dealers och Google, sedan skulle renovera.
Det finns ju några problem med denna annars briljanta idé; jag har aldrig meckat med en bil förr (jag kan kolla oljan och knacka på startmotorn om bilen inte startar), jag har som sagt inget garage, jag har inte pengarna till det, jag har inte den generella tid som skall till och så vidare. Men lik förbaskat så känns det så himla rätt att göra. Det är sån himla tur att Anna snart kommer och bakar med mig, samt talar mig till rätta. Hon har mer förnuft på detta plan.
Utifall någon känner sig manad: Jag önskar mig en Porsche 924 i födelsedagspresent.

Poetry is no place for a heart that's a whore.

Hade Bachelor Party-förfest i fredags. En turbulent sådan. Dock hade jag himla kul.
Vi firade med egenhändigt komponerade drinkar. Sannas* special stirred sour kiss kanel, för att vara exakt.
Heidi's nya stjärna (?) pitchandes en fantastisk drinkidé.
Dagen efter tillbringades i sängläge, tittandes på Harry Potter med Anna, ätandes chips och pizza och kaka. Mycket bra kombo.

Diggiloo, Diggiley

Farmakologin är avklarad och kändes himla bra. Nu är det bara en presentation kvar på denna termin, sedan lämnar jag bachelordelen bakom mig och börjar den kliniska delen av utbildningen. Vajjert! Firade med ett par guldskor till halva priset.


Smukt


En lille øged risiko for selvmord

Är igång med tentaplugg nu, därav senaste tidens radiotystnad. På måndag smäller det i farmakologi, alltså läran om läkemedel. Sjukt mycket att komma ihåg, men det är bara att bita ihop.
Igår var jag däremot hemma hos Ayhan, tillsammans med Anna och Elin och åt fiskburgare med after eight-kaka som efterrätt. Mumma!


RSS 2.0