oj

Har tänkt börja göra mig iordning till ikväll och funderar därför litegrann på vad jag ska ha på mig. Provade på kul en klänning jag inte använt på länge eftersom den har varit lite liten. Den gled på mycket lättare nu och när jag provade ett skärp jag heller inte använt på ett tag så upptäckte jag att jag kunde spänna in det två hål till mot för vad jag brukar. Gjorde lite mätningar och upptäckte att jag tappat ca 8 cm i midjan. Inte så illa pinkat.
  Som kvinna ska man helst inte ligga över 80 cm i midjemått om man mäter mellan nedersta revbenet och höftbenskammen. Har man mer än 88 cm räknas man som fet oavsett vikt/längd (BMI).
  Jag är nu nere på 80 cm så det känns himla skönt, men har ju en liten bit till att gå om jag vill ha lite felmarginal...

  Tänkte hoppa in i duschen nu för sedan ska jag rulla håret.. Har inte provat det någon gång förut så det blir lite spännande att se hur det blir.
  Var även och handlade en flaska vin till middagen ikväll, går ju på budget nu så det blev en av Nettos finaste flaskor Liebfraumilch (Jungfrumjölk antar jag...) för 16 kronor. Smakar saft gör den också, men det är ju gott det med.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Grattis till dom förlorade cm:rarna, eller nåt ^^

Va gulligt att du ska rulla håret! som en tant, haha! kan du inte ta en bild med rullarna i ;)



Ha en trevlig kväll med din jungfrumjölk! Själv ska jag umgås med de tre små aporna ikväll ^^ PUSS!

2010-03-27 @ 15:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0