HoHo

Har precis gjort klart dagens omgång av uppgifter i arbets- och träningsfysiologin som startade idag. Ingen rast och ingen ro, 12 uppgifter som ska göras till morgondagen, därefter blir det en rapportskrivning som ska lämnas in nästa vecka, bara för att avlösas med fler uppgifter och ytterligare en rapport. Fast det är faktiskt ganska intressant. Dessutom var det en svensk text som skulle läsas inför föreläsningen idag. Det var nästan lite svårt eftersom man blivit så van att läsa danska... Läraren använde en del av figurerna från texten i sin powerpoint-presentation varav en jämförde idrottare i olika grenar. Läraren var då så pedagogisk att han översatte de svenska namnen på idrotterna till danska. Allt gick bra tills han kom till "Längdåkare". Det blev översatt till det danska ordet för långdistanslöpare efter viss tveksamhet. Vi svenskar var däremot storsinta och hånskrattade bara lite i smyg.

  Ska även nämna viss frustration i samband med undervisningen. Den hålls nämligen på Institutet för Idrottsmedicin som ligger nere på stan. Detta innebär en cykeltur på ca 7,5 km för min del, nedförsbacke dit men det innebär ju också att det är uppförsbacke hem. Hela vägen. Jag kommer att ha lår och skinkor av stål efter dessa veckor.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fredrik brukar tydligen kallas stålskinkan eller något liknande. Och hans rumpa ser ut som Moto-Motos i Madagascar. Det är vad du har att se fram emot.

2010-04-20 @ 19:04:48
URL: http://www.metrobloggen.se/feministmemoarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0