Shoppa loss..

Idag har det varit en ledig dag. Väldigt skönt. Sovmorgon till kl 10, det va inte dumt det. Hade bestämt att gå på stan med Charlotte så vid 12 så träffades vi vid bussen. Vädret var perfa. Sol och blå himmel, kändes verkligen som vår. Tror det var ca 7 grader. Är nog lite skillnad mot för Sverige just nu. Det finns ju ingen snö här över huvud taget. Ganska skönt faktiskt.
 Iallafall så åkte vi ner på stan och började först på Bruuns Galleri. Jag visade mig vara i högform efter att ha gått ut därifrån med ett par skor, en klänning och en top. Efter att ha ätit lunch så fortsatte vi på Århus strög, eller gågata. Nu var det Charlottes tur att shoppa loss. Är iallafall mycket nöjd med mina inköp. Klänningen ser ut så att det verkar vara en blus och en kjol, lite smart alltså. Funderar på att ha den på en klasskompis inflyttningsfest nu på fredag.

  Igår så var det ljumskkanalen och det manliga könsorganet som gällde. På lektionerna alltså. Är lustigt att se att en klass med 19- och 20-åriga elever fortfarande kan bete sig som på mellanstadiet. Det gick inte att hålla tillbaka generade fniss och det gick inte att vara helt seriösa. Att läraren dessutom är i 24-årsålder gör inte saken bättre. Men men vi tog oss igenom även den dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0