Äntligen fredag!

Så är det äntligen helg igen. Hade en övningslektion i mikroskopi i morse och en makroanatomilektion på eftermiddagen. Vi gick igenom diaphragman och bukväggen. Väldigt mycket att hålla reda på med alla muskler, kärl och nerver. Just nu känns det som en mindre omöjlighet att lära sig allt det här utantill, men det kommer väl. Får lusläsa mina anatomiska atlaser. Vi hade sån tur idag att det var facklig dag, så det var uppställt lite som en mässa med en massa gratis fika och godis, så då blev det fart på hold 8! Nedför trapporna i rasten och plocka på sig bara. Lite synd om de som stod och skulle prata bara, ingen låtsades ens att vara intresserad utan gick oblygt fram och tog cocosbollar och läsk.
  Annars så har det inte hänt så mycket mer, har kollat på Let's Dance iallafall. Har ju missat flera program men det ´var skönt att se att mina favvisar Magnus och Morgan är kvar.
  I morgon blir det kul. Några i klassen ska träffas på förfest hos en kille i klassen och sedan åker vi ner på stan, blir roligt det. Har funderingar på att använda min nya, gula klänning, men vi får se. Den kanske är lite för sommrig? Jag får mannekänga lite för mig själv inför min nya spegel så får vi se vad det blir.

Kommentarer
Postat av: Moster

Du är sååååå duktig gumman! Keep up the good work!

Kram, Linda

2009-03-07 @ 09:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0